Az alábbi szabályzat több mint egy évtizedes linkkatalógus kezelési gyakorlatomon alapszik. Ha nem is tökéletes, de minden pontja megszívlelendő.
Annál is inkább, mert ezen pontok alapján fogadom el a beküldött hivatkozásokat, és azokat a linkeket, amelyek nem tartják be az alábbi feltételeket, törlöm.

Az Üdvözöljük.hu katalógusba való regisztrálás és ajánlás feltételei és szabályai

 1. Ha weblapot ajánlasz, az ajánlást fejezd is be! (lásd 8. pont) A vázlatként mentett ajánlásokat előzetes tájékoztatás nélkül törlöm! A szabálytalan ajánlások törléséről e-mailben értesítelek! Ilyenkor újra be kell lépned, és újra meg kell szerkesztened az ajánlásodat, módosításra nincs lehetőség. Sajnos sokan visszaéltek a módosítás lehetőségével, így ezt a verziót elvetettem, de ha elolvasod a szabályzatot, nem lehet gond az ajánlásoddal, és meg fog jelenni.
 2. Ha úgy érzed, hogy az oldaladnak még nincs megfelelő kategóriája, akkor lépj velünk kapcsolatba itt: Kapcsolat.
 3. Ha egy másik katalógust akarsz ajánlani, egy viszontlinket szeretnék cserébe.
 4. Minimum 1, de maximum 5 címkét használj egy-egy bejegyzéshez!
 5. Minimum 500 karaktert (70 szó) írj!
 6. A szöveg legfeljebb 2 linket tartalmazzon!
 7. Az ajánlásod szövege ne a weboldaladról legyen bemásolva! És ne egyezzen meg más helyre beküldött ajánlással! 70 szónyi egyedi szöveget csak tudsz írni a weboldaladról…
 8. Szeretnéd, hogy vásároljanak Tőled? Az ajánló szövegben adj meg egy telefonszámot is! Van, aki szívesebben felhív, semmint hogy tovább böngésszen.
 9. A linkajánlásodhoz feltétlenül válassz kategóriát! Egy bejegyzést legfeljebb két kategóriába ajánlj!
 10. Miután megszerkesztetted a weboldalad bemutatását, kattints az „Elküld megtekintésre” gombra! Csak ekkor kapok e-mailes értesítőt arról, hogy ajánlottál egy weboldalt!
 11. A honlapodról szóló cikk címe ne a webcím legyen! És kezdd a címet   n a g y b e t ű v e l !
 12. A cikk címében ne szerepeltesd többször a kulcsszavadat!
 13. A beküldött szövegben se halmozd őket. És ha keresőoptimalizálás szempontjából jó szöveget akarsz, akkor a kulcsszava(i)d ragozott alakokban, illetve szóösszetételekben is tűnjön fel.
 14. A beküldött oldalon nem lehet szexuális, warez, gyűlöletet keltő, jogsértő, illegális illetve közerkölcsöt sértő tartalom!
 15. A beküldött honlap ne legyen ingyenes tárhelyen lévő weboldal (kivétel: szép, igényes, hasznos oldal)
 16. A weboldal legyen befejezve.
 17. Egy weboldalt csak egyszer ajánlj!
 18. Ne legyenek a weboldalt bemutató ajánlásban helyesírási hibák.
 19. Az ajánlás és az ajánlott weboldal nyelve magyar legyen!
 20. Azt a regisztrációt, amellyel a regisztrációt követő 10 napon belül nem tesznek közzé egy weboldal ajánlás sem, előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetjük.
 21. A regisztrációval a regisztráló elfogadja, hogy az Üdvözöljük.hu üzemeltetője privát üzenetet küldhessen számodra linkajánlásoddal kapcsolatban. Errről e-mailben kapsz értesítést!
 22. Az Üdvözöljük.hu linkkatalógus üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy egyes oldalakat egyedi elbírálás alapján töröljön a rendszerből, akkor is, ha azok megfelelnek a szabályzatban leírt feltételeknek.

Köszönöm, ha végigolvastad, megértetted és betartod a fentieket!