Lakodalomba fotós, zenész, vőfély és minden más

  • Post author:
  • Post category:Esküvő

Ha esküvő előtt áll…. jó helyen jár!

Esküvőre, lakodalomra, illetve minden olyan eseményre, ahol a jegyes pár és a násznép kedvükre mulathatnak kellemes környezetben!

Portálunk , a lakodalom.hu, egy olyan honlap, ahol a szolgáltatók és az esküvőjüket szervező párok egymásra lelhetnek.

A cél: a menyasszony- és a vőlegényjelölteket érthetően támogatni az esküvő és a lagzi lebonyolításában, a nekik leginkább tetsző szolgáltatókkal. Emellett a szolgáltatók lehető legszélesebb rétegeinek lehetőséget kívánunk adni saját maguk díjtalan bemutatására. Az lenne a célunk, hogy az internetes felületünkre kattintó érdeklődők azonnal rájöjjenek, hogyan lehet egyszerűen, célszerűen és szépen egy esküvőt megszervezni. Hogy kiválaszthassák a jeles eseményre e felsorolt programok és lehetőségek közül a nekik tetszőket, és villámgyorsan megtalálják az ajánlkozó szolgáltatók közül a legalkalmasabbakat.

Nézd meg ezt is:  Legénybúcsú helyszín

Tehát röviden: segíteni! A-tól Z-ig: az eljegyzéstől a babaszoba bebútorozásáig, mind az ifjú párnak, mind a különféle szolgáltatóknak! Oldalunk célja továbbá a minél teljesebb szolgáltatói adatbázis folyamatos biztosítása, hogy nálunk, „a gombostűtől a helikopterig”, minden és mindenki megtalálható legyen.

Arra kérjük a megszólított szolgáltatókat, hogy éljenek ezzel a remek lehetőséggel, és regisztrálják magukat ingyenesen a megfelelő kategóriákba!

http://lakodalom.hu/