Gardinia fehér mennyezetsínek

Az ablak minden otthon nélkülözhetetlen eleme, mindegy, hogy egy földszintes családi házról vagy egy 10 emeletes tömbház lakásáról van-e szó.Az ablakokhoz pedig függöny, a függönyhöz pedig tartószerkezet jár, amelynek típusa lehet a címben megjelenő mennyezetsín is! No, de mi az a mennyezetsín? A mennyezetsín egy plafonra felfúrható karnistípus, amely strapabíró képességéhez viszonyítva igen kedvező árú, beépítése pedig csekély helyet igényel.

Az ANRO Épületdíszítés Kft által forgalmazott Gardénia műanyag mennyezetsínek előnyei:

  • A Gardénia műanyag mennyezetsínek fehér anyagból készülnek, olyan műanyagból, amelyek hosszú évek használata után sem színeződnek el!
  • A Gardénia kiegészítők teljes skáláját kínálja a függönysínek terén, ezáltal kialakíthatunk különböző formákat, de egy L alakú, U alakú sínpályát is kiépíthetünk a kanyarelemek felhasználásával.
  • A Gardénia mennyezeti sínkarnis 2 cm-től alacsonyabb, így szűk helyekre is beépíthető.
  • A Gardénia plafonkarnisok felszerelési helye a plafon, mely lehet beton, gipszkarton, stb., de oldalfali tartó is elérhető, így ha nagy a távolság az ablak teteje és a mennyezet között, van lehetőségünk az oldalfalra rakni ezt a műanyag sínes karnist.
  • A Gardénia csúszkái tökéletesen passzolnak a sínpályába, ezáltal a függöny könnyen mozgatható – legyen hozzá csipeszes vagy akasztós rögzítésű, kézzel is egyszerűen el tudjuk húzni a függönyt!
  • A Gardénia hosszú évtizedek óta foglalkozik függönysínek forgalmazásával, ezért két termékcsoportot is bevetettek a helytakarékos és költséghatékony karnismegoldások híveinek: az egyszerű műanyag sín az átlagos textilanyagokhoz tökéletes, míg a fa betétes karnisokkal a nehezebb súlyú drapériák is biztonsággal megtarthatóak!
  • Az igényes termékeket nemcsak családi házakban, lakótelepi lakásokban, albérletekben, garzonokban alkalmazzák előszeretettel, hanem üzletekben, iskolákban, szállodákban is!
  • Az egy, két, három pályás megoldások is elérhetőek, ily módon a fényáteresztő és a sötétítő függönyanyagok felszerelésére is nyílik lehetőség!
Nézd meg ezt is:  Melyik a jobb bölcső?

További nagy előnye a terméknek, hogy a nagyobb barkácsáruházakban is megvásárolhatjuk a Gardinia függönykarnisokat, illetőleg már számos karnisszerelő dolgozott vele, a megrendelő és a beépítő nagy megelégedésére! A műanyag sínpályás Gardinia mennyezeti karnis webáruházunkban raktárról elérhető, mely szintén előnyt jelenthet sürgős vásárlás esetén, így bátran ajánljuk webáruházunkat, ha karnisozás előtt áll 🙂

Hajdúböszörményi bemutatótermünkben személyesen is megtekinthetik a megvásárolható típusokat, címe: 4220 Hajdúböszörmény Kemény János körút 20. Nyitva hétfőtől péntekig 8-16 óra között.

Nézd meg ezt is:  Elemes bútorok

ANRO Épületdíszítés Kft webáruház
Ügyfélszolgálati telefonszám 06-52-220-054.