Kiemelkedően jó bankszámla ajánlat az AXA-tól

  • Post author:
  • Post category:Bankok

A rohanó világban sokan alig tudják elintézni minden teendőjüket, ezért nagy harcot vívnak minden egyes szabad percért. Ha ehhez hozzátesszük, hogy az sem mindegy, mennyi pénzt költünk el az egyes szolgáltatásokra, látszik, az AXA Bank duplán is időt és pénzt takarít meg ügyfeleinek.

Az AXA Bank több számlacsomagját ingyenes bankszámlának vagy 0 forintos bankszámlának is nevezik, mivel a feltételeket teljesítve az OKÉ bankszámlatípusok közül több ingyenes számlavezetési díjat biztosít. Bizony, amennyiben az AXA Bank megújult felületén, a www.axabank.hu/OKE oldalon online bankszámlát nyit, a számlanyitás és akár a számlavezetés is díjtalan a megszabott feltételek teljesítése mellett. Ráadásul mindez néhány percet igénybevevő folyamat anélkül, hogy kitenné a lábát a lakásból vagy irodából.

Az egyszerű leírást követve az online bankszámlanyitással pillanatok alatt készen lehet. Az AXA Bank a magyar piacon egyedülálló módon elégedettségi garanciával szavatolja, hogy az ügyfelek az általa kínált legjobb szolgáltatásban részesüljenek. Aki a hirdetményben szereplő feltételek szerint nyit online bankszámlát, most az általa választott bankszámlatípustól függően 5, 10 vagy 20 ezer forintos jóváírást kap újonnan megnyitott bankszámlájára. Aki egy évig a Bank által meghirdetett feltételeknek megfelelőn használja a bankszámlát, de nem elégedett a szolgáltatással és be akarja zárni a bankszámlát, a számlazárás előtt újra megkapja a nyitáskori jóváírást, azaz akár 20 ezer forintot. Részletekért keresse az AXA Bank honlapját!