Csak a legjobb Máriós játékok

Unatkozol? Nincs jobb dolgod? Már megcsináltad az összes házi feladatod, segítettél a házi munkában is és a haverokkal, barátokkal, barátnőkkel is kijátszottad magad a kertben a szabadban? Akkor kattanj rá a legújabb Máriós játékokra, amelyekkel ezen az oldalon tökéletesen ingyen tudsz játszani, mindenféle elkötelezettség nélkül. Azaz ezek a játékok nem fognak neked még csak pénzbe sem kerülni, hiszen az összes játékunk ingyen van sem regisztrálnod nem kell az oldalra sem folyamatosan klikkelgetned a számtalan reklám valamelyikére.

Sőt nem kell beszerezned a legújabb Nintendo Wii-t vagy vateráznod egy régebbi GameCube-ért mert ezekre a konzolokra ezúttal nem lesz szükséged. Csak egy új böngészőablakot kell nyitnod és máris játszhatsz a legújabb ingyenes Szuper Máriós játékokkal. Gyere és tedd próbára a tudásod: ha versenyezni szeretnél, akkor játssz a Máriós versenyes játékokkal, ha az agytekervényeid szeretnéd egy kicsit megmozgatni akkor válaszd a logikai Máriós játékokat, legyenek azok kirakós, puzzle vagy egyéb típusú játékok. Amennyiben csak a fáradt gőzt szeretnéd kiereszteni akkor célszerű a vicces vagy a mászkálós online Super Márió játékok választani.

Nézd meg ezt is:  Dínós játékok

De ne feledd számos más kategória is vár rád: például a Mario Karthoz hasonló autósak vagy az utcai harcosok kedvenc videó játéka a Street Fight is megelevenedik a számítógéped képernyőjén. Persze itt a sor még nem érhet véget, hiszen az oldalra hétről hétre újabbnál újabb játékok kerülnek fel ellenőrzött körülmények között, így minden játék hiba nélkül működik. Ha pedig nem tudnád mihez kezdj egy adott játékkal, akkor ehhez minden apró részletre kiterjedő magyar nyelvű leírásokat vagy videós segítséget is kapsz.