Avalon Rent

Üzletpolitikánk fő alapelve a „rugalmasság éjjel-nappal“: nálunk a non-stop szolgáltatás tényleg éjjel-nappal működik, vagyis tényleg bármikor felvesszük a telefont és – főként szerződéses ügyfeleink részére – tényleg bármikor kiszállítjuk a kért bérautót Budapest területén 1 órán belül, de akár vidékre vagy külföldre is. Lehet ez a „rendes“ munkaidőn kívül, hétvégén vagy akár szilveszter éjszaka is. Ebből szükségszerűen adódik, hogy az átlaghoz és a bérautók számához képest jóval több kollégánk van és a költségeink is az átlagos szint felettiek, de ügyfeleink biztosan számíthatnak ránk akkor is, ha pl. váratlanul elromlott autójuk helyett kérnek tőlünk azonnali kiszállítással bérautót.

9 évvel ezelőtt saját gépkocsijaink szervizelésére hoztuk létre a saját autószervizünket, ahol minden autót minden bérlés után saját szakembereinkkel ellenőrzünk és szükség esetén magunk javítjuk azokat, akár éjszaka vagy hétvégén is.

Nézd meg ezt is:  Mi készpénzes autófelvásárlással foglalkozunk!

Ezáltal egyrészről a gépkocsik váratlan meghibásodásának valószínűsége minimálissá vált, másrészről biztosak lehetünk abban, hogy nem csupán kívül-belül megtisztított, hanem műszakilag is hibátlan állapotú bérautókat adunk át minden esetben a bérlőinknek. Így elkerülhetővé váltak az aprónak tűnő, de a bérlőket jogosan zavaró olyan „hibák” is, mint pl. az ablakmosó folyadék kifogyása vagy a tartalékizzók hiánya stb. 2008-ban megkötött szerződésünk óta vagyunk Bosch Car Sevice, azaz „hivatalos Bosch autószerviz”, mert úgy éreztük, hogy a fokozódó elvárások és versenyhelyzet miatt az addig független autószervizünk jövőjének biztosítására csak az a megoldás létezik, hogy csatlakozunk egy szakmailag igényesen felépített és fejlődésképes szervizhálózathoz.

Weblapunk:  http://www.avalon-rent.hu/index.php