Bérelhető kisteherautó Budapesten

  • Post author:
  • Post category:Autó - Motor

Olcsó, gyors és egyszerű kisteherautó bérlés Budapesten. Autókölcsönzés, szállítás, fuvarozás, költöztetés rugalmasan, a hét minden napján.

Bérelhető kisteherautóink megbízhatóak, alacsony fogyasztásúak, folyamatosan szervizeltek, CASCO biztosítással rendelkeznek és GPS nyomkövetővel vannak felszerelve. Ha szeretné igénybe venni autóbérlés szolgáltatásunkat egyedi lehetőséget biztosítunk. Kölcsönözhető autóinkhoz egyedi hozzáférést teszünk lehetővé egy nyomkövető szoftver segítségével, így Ön bármikor megnézheti, hogy a bérelt kisteherautóval kollégája merre jár, milyen sebességgel közlekedik és mennyi időt tölt el az adott helyszíneken.

A kisteherautó bérbeadással számos megoldást kínálunk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Gyakran merülhet fel igény teherautó kölcsönzésre akár egy költözéshez, nagyobb terjedelmű áru szállításához vagy cégeknek időszakos munkák lebonyolításához. Számos olyan kellemetlen helyzet alakulhat ki, amikor egy kisteherautó bérlés megoldást jelent egy cégnek, legyen az fuvarozás, vagy csereautó, amikor előre nem látható okokból kifolyólag nélkülöznie kell saját kisteherautóját. Sokszor sok ember kerül olyan helyzetbe az élete során, amikor nagy segítséget jelent egy megbízható és megfizethető autóbérlés szolgáltatás. Az emberek többsége általában nem rendelkezik saját áruszállítóval, de időnként mégis szükségük van nagyobb áruk mozgatására (költöztetés, beszerzés, felújítás, bútorvásárlás), ilyenkor a legoptimálisabb megoldás a kisteherautó bérlés. A 6 személyes Opel Vivaro típusú kisteherautó bérlése megoldást nyújthat Önnek akkor is, ha kirándulni megy, lerobbant, vagy szervizben van az autója, nincs saját kocsija és meg szeretné látogatni a vidéken élő rokonait. Az olcsó autóbérlés szolgáltatásunk igénybevételével nem kell vonatra szállnia a rengeteg táskával, nem kell saját autót fenntartania, biztosításokat, adókat, hitel esetén kamatot fizetni, amortizációs költséggel számolni, szervizbe járni és szezonális gumikat vásárolni, ha Ön csak ritkán akar utazni. A 6 személyes kisteherautó kölcsönzése ideális baráti társaságoknak, családoknak, nyaralásra, sítúrákhoz. A felsorolt példákon kívül számtalan alkalommal jöhet jól egy gyors és rugalmas autóbérlés szolgáltatás.

Nézd meg ezt is:  Mazda márkakereskedés

Amennyiben Ön bérlehető kisteherautót keres, válasszon minket, mert rugalmasak, olcsók, megbízhatóak vagyunk, segítünk megoldást keresni Önnek és igény szerint egyedi hozzáférést biztosítunk a GPS nyomkövető rendszerünkhöz.

Keressen fel minket a www.berelhetoauto.hu webcímen vagy telefonon a 06-70/382-5338-as telefonszámon.