Cégnyilvántartás

Engedjék meg, hogy néhány mondatban ismertessük cégünket, szolgáltatásainkat, mindazt, amit nyújtani tudunk, hogy Önt és cégét versenyelőnyökhöz juttassuk.
A Cégnyilvántartás egy folyamatosan bővülő céginformációs portál, amely azért jött létre, hogy a magyar vállalkozásokat nyilvántartsa.
Weboldalunkon szereplő cégek adatait folyamatosan frissítjük, mert célunk, hogy céginformációink naprakészek legyenek látogatóink részére.
Oldalunkon egy egyszerűen kidolgozott keresőmotor működik, aminek segítségével könnyen meg tudja találni a kívánt terméket, szolgáltatást, márkát, tevékenységet.
Adatbázisunkban korlátlanul megadhat minden olyan céginformációt vállalkozásával kapcsolatban, amit fontosnak tart, elérhetőségeket, tevékenységeket, szolgáltatásokat, referenciafotókat.
Közvetlen linkelési lehetőséget biztosítunk a cégük honlapjára, ami azért fontos, mert az érdeklődő teljes körű tájékoztatásban részesül.
Cégük honlapján a vásárló több céginformációt talál, termékük gyártásáról, áraikról, szolgáltatásaikról.
Oldalunk egyik leghasznosabb szolgáltatása a PR cikkek gyűjteménye.
Vállalkozásuk tevékenységéről, szolgáltatásaikról, újdonságaikról leírást adhatnak meg. Ezen anyagok reklámértéke nagyobb, mint a képi megjelenés, mert a szöveges tartalom miatt az internetes keresők előnybe részesítik.
Oldalunkon lehetősége van helyezések megvásárlására, melyekkel cége számára a legmegfelelőbb pozíciót tudja biztosítani oldalunkon belül.
Amikor egy új üzleti kapcsolatot akar kialakítani, nagyon fontos a naprakész céginformáció.
Céginformációs szolgáltatásainkba beletartozik a hiteles cégkivonat, cégmásolat, illetve a közhiteles cégkivonat.
Ha regisztrál a Cégnyilvántartás oldalán kedvezménysen eljuttatjuk Önöknek vagy futárral, vagy postai úton. Minden magyar társas vállalkozásról kérhet korlátlanul hiteles cégkivonatot.
Megsokszorozhatja cége forgalmát, népszerűsítheti vállalkozását, ha elérhető adatbázisunkban.
Amennyiben még nem partnerünk, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk.
Állunk rendelkezésére!