Üvegeszközök beszerzése gyorsan

  • Post author:
  • Post category:Vásárlás 

Mindkét nemzeti italunkra jellemző, hogy üvegedényekben tároljuk és szolgáljuk fel a vendégeink részére. Weboldalunkon többféle üvegeszköz áll rendelkezésre az egyszerű asztali kínálótól a mérőhengerig minden igényt és várakozást kielégítve.
Üvegeink nagy többsége, mivel laboratóriumi eszközökről, illetve üvegalapanyagokról beszélünk, hőállóak. Kínálatunkban megtalálható desztilláló berendezés (lepárló), szeszfokoló (borhoz, musthoz illetve pálinkához), kémcsövek mintavételhez és természetesen a hagyományos borlopó, mely a házi pincészetek igazi dísze lehet, a vendégek is örömmel próbálják meg használatát.
Kínálatunkban még fellelhető – a teljesség igénye nélkül – a hagyományos petróleum lámpa, üvegtölcsér és különféle mérő és melegítő lombikok. Egyéb konyhai üvegeszközök is megtalálhatóak fényképekkel oldalunkon, mint például az ételmintás üvegtartó konyhai fűszerek tárolására.

Nézd meg ezt is:  Energiaital nagykereskedés

Amennyiben egyedi igény merül fel – természetesen ha a különleges kérés technológiailag megoldható – a legyártatásban is segítünk.