Maria Treben Natúrkészítmények

http://www.mariatreben.hu

„Minden panasz gyógyítására terem egy gyógynövény” ez volt a filozófiája Maria Trebennek, a gyógynövények egyik különlegesen kiemelkedő szakértőjének.

Cégünk különleges specialitása a svédkeserű sáfránnyal, egy egyedülálló és törvény által védett Maria Treben receptje alapján készült termék, amelynek szerteágazó jótékony hatást tulajdonítanak. Az „eredeti Maria Treben receptje alapján” készített termékeink palettája azonban nem szűkül le kizárólag a svédkeserűre. Számtalan krém, olaj, tinktúra szerepel a kínálatban, mint a bőr irritáció elleni körömvirág balzsam, a vénák részére előállított vadgesztenye gél, öregedés elleni gél, mormota balzsam, ajakápoló balzsam. A SYNERGETIC krém gyógynövények és egyéb high- tech összetevők kapcsolatával lelassítja a bőröregedés folyamatát és jelentősen csökkenti a ráncképződést.

Nézd meg ezt is:  Koncentráció javító agyserkentők

A „Maria Treben natúrkészítmények” válogatott természetes alkotóanyagokból állnak. A széles termékskála mindegyike 100%-ig biológiai hatóanyagokból kerül előállításra. A felhasznált gyógynövények orvosilag ellenőrzött termesztésből származnak és megfelelnek a gyógyszerkönyvben leírt minőségi előírásoknak, így allergiások részére is tökéletesen megfelelőek.

Szakítson egy kis időt egészségére és böngésszen a termékeink között!