Fakro tetőtéri ablakok

A Fakro márkát lehet, hogy sokan nem ismerik, pedig a második legsikeresebb cég a tetőablak gyártók között. Világszerte 12 gyártó központ készít Fakro termékeket. Ezek a termékek főként tetőtéri ablakok, de gyárt még mellette más nyílászárókat is. Felülvilágítókat lapostetőre fejlesztve, tetőkibúvókat, fénycsatornákat, füstelvezető ablakokat és egyéb tetőtéri ablak kiegészítőket. Ha már tetőtér, akkor a padlásfeljáró is fontos kellék lehet. A Fakro a padláslépcsők termékcsoportban is világszinten a második gyártó. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően tökéletesen kielégíti a vevői igényeket. A számos szabadalomnak köszönhetően a vevői elsőként használhatják a legújabb termékeket a piacon.

Gondoltad volna, hogy van vetélytársa a Velux tetőtéri ablakoknak? Ha szeretnél jobban körülnézni a Fakro termékei között, akik webáruházunkban megteheted! Nagy választékot tartunk fa és alu-műanyag profilú tetőtéri ablakokból.

Nézd meg ezt is:  Fénycsatorna

Nem mersz webáruházban vásárolni, mert sok kérdés merül fel benned milyen tetőtéri ablakot válassz? Keresd fel telefonos ügyfélszolgálatunkat, mert készséggel segítünk kiválasztani a neked megfelelő terméket. Nem kell kimozdulnod otthonról csak várnod, hogy megérkezzen hozzád a kiválasztott tetőtéri ablak.

Mi az amit még megtalálsz a webshopban? Velux és Roto termékek között is válogathatsz, így még szélesebb vevői igénynek tudunk eleget tenni.

Ha mégis a személyes átvételt választanád, akkor nálunk országszerte 11 átvételi pont közül választhatsz! Nézd meg a teljes listát a webshopban!