Szépítész Ügynökség Győr-Moson-Sopron megye legjobb Szakembereinek katalógusa

Oldalunk egy egyedi  ötlet alapján jött létre.  Egy hétköznapi probléma ihlette a megalkotását, amely a következő:

  • vannak akik építkezni szeretnének, azaz a nulláról indulnak és nem tudják, hol is kezdjenek bele a folyamatba, ezért szükségük van egy kis támogatásra. Itt minden momentumhoz találnak profi vállalkozókat akikhez természetesen referenciamunkákat is mellékelünk az egyéb elérhetőségeken, szolgáltatásokon kívül.
  • vannak akik az alapokon már túl vannak, csupán csinosítani, modernizálni, tatarozni szeretnék otthonukat, ehhez keresnek vállalkozót, legyen szó akár kőművesről, villanyszerelőről vagy festőről.
  • ha csupán egy bútorra lenne még szüksége vagy kiegészítőkre, melyekkel otthonosabbá varázsolhatja lakását, nálunk megtalálja a legjobb helyeket Győr és környékén.

Ha Ön is magára ismer böngésszen oldalunkon, tekintse meg regisztrált szakembereinket referenciamunkáikkal és elérhetőségeikkel, válassza ki az Önnek legszimpatikusabbat és vegye fel vele a kapcsolatot, melyet megkönnyít az ajánlatkérő funkció. Szívesen fogadjuk észrevételeit és állunk rendelkezésére további kérdés esetén.

Nézd meg ezt is:  Digital Design Bútor

Szakembereknek:

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy manapság milyen nehéz egy vállalkozást népszerűsíteni úgy, hogy az valóban hatékony és ami a legfontosabb költségtakarékos legyen. Van egy jó hírem:  nálunk erre lehetősége van!

Akik honlapunkon regisztrálnak, felkerülnek a saját maguk által kiválasztott maximum 3 kategóriába, ahol megadhatják cégük/vállalkozásuk minden elérhetőségét, szolgáltatását, melyekhez maxium 5 referenciaképeket és egy logót is mellékelhetnek, ami nagyban befolyásolja a felújítani, építkeznivágyók döntését!

A látogatónak lehetősége van online árajánlatkérésre, melyet a megadott e-mail címre kap meg az adott szakember. Másik fontos funkció: a megrendelő a munka elvégezte után véleményt mondhat a vállalkozóról a Szépítész Ügynökség adatlapján, amelynek nagy reklámértéke van, hiszen ha valaki jó véleménnyel van a munkájáról, ez a következő megrendelő véleményét is nagyban befolyásolni fogja.

Oldalunkat folyamatosan népszerűsítjük, szeretnénk megismertetni Győr-Moson-Sopron megyében, ami a regisztrált tagoknak természetesen nem kerül plusz költségébe.

Különleges akciónk keretében az első 100 regisztráló Szakember fél évig ingyen népszerűsítheti magát oldalunkon!

Nézd meg ezt is:  Családi ház építés

Várjuk regisztrációját!

www.szepiteszugynokseg.com