Modern háztervezés – Kreatív építészet

A több mint 20 éve alapított SzeRaKo Csoport Építésziroda teljes körű szolgáltatást nyújt az üdülő épületek, lakóházak és középületek tervezésétől az engedélyeztetésen át egészen a kivitelezés befejezéséig.
Legfontosabb tevékenységünk az építészeti háztervezés, melyet a tervezési folyamatunk alapján teljes ügyintézéssel végezzük. Az igények megismerése után színes kreatív terveken mutatjuk be az ötleteinket, melyeket a vázlattervek készítése során pontosítunk, majd következik a teljes számítógépes tervfeldolgozás. Lefolytatjuk a bejelentési és engedélyezési eljárást, elkészítjük az épület kiviteli terveit. Igény szerint, belsőépítészet és külső látványtervezési szolgáltatással egészítjük ki a terveket. Kivitelezési ajánlatunk elfogadásakor az épületet szerkezet- vagy kulcsrakészen felépítjük, természetesen a generálkivitelezés házépítés garanciát is tartalmaz.
Építészeti referencia bázisunkban 200-nál is több épület található meg, a legszebbek számos szakmai folyóiratban bemutatásra is kerültek.

Nézd meg ezt is:  Építkezés generálkivitelezővel

Legyen Öné a következő szép háztervünk, keressen fel minket!