Tőkéstárs – Nemzetközi üzleti hirdetési portál

  • Post author:
  • Post category:Üzlet

tokestars.hu egy üzleti partnerkereső portál, több mint 23 országban. Előnye, hogy könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető. A portál célja, hogy akik befektetésük megvalósításához, befejezéséhez tőkét keresnek, azok finanszírozó üzlettársat, vagyis pénzügyi forrást találjanak. Ugyanakkor a célja az is, hogy a forrással rendelkező vállalkozók új terveket, ötleteket, fejlesztéseket találjanak. Mindezt 23 országban teheti meg egy időben, gyorsan, egyszerűen. Regisztráljon és böngésszen a számtalan hazai és külföldi üzleti ajánlat között! Hirdesse meg ajánlatát egyszerre 23 országban!

Legyen tagja a Tőkéstárs – nak, nálunk egymásra talál az ötlet, a találmány, az innováció, a tőke, a befektető, a beszállító, a termelő, a viszonteladó és a profit! Élvezze a világ legegyszerűbben használható üzleti partnerkereső portáljának szolgáltatásait, amely átvágja a kontinensek és nyelvek adta korlátokat.

Egyetlen hirdetési felületen egyesíti a világ üzletembereinek álmait! Egyediségünk alapja, a folyamatosan frissülő, megbízható és színvonalas szolgáltatás, amit a tőkéjüket befektetni vágyó, illetve a befektetőket kereső ügyfeleinknek nyújtunk.

Nézd meg ezt is:  Kéménynet - Kémény árajánlat

Betársulna egy vállalkozásba? Tőkét keres tervei megvalósításához? Szeretne csendestársa lenni egy jó ötletnek? Csapatunk arra törekszik, hogy mindig a legjobbat nyújtsa felhasználóinak! Célunk, hogy az üzleti partner kereső portál segítségével megtalálhassa a számára kedvező befektetéseket és mindig a legfrissebb kínálatokból választhasson! Külföldi hirdetések, külföldön való megjelenés! Mindenki megtalálja a megfelelő kategóriát. Hirdessen Magyarországon és külföldön egyszerre, nyelvi korlátok nélkül!

Hirdetés, hirdetésfeladás! A tokestars.hu különbözik minden más hirdetési oldaltól, hiszen nem csupán cégeket sorol fel, hanem konkrét befektetési lehetőségeket, egyedi üzleti terveket mutat be és ajánl Önnek. A portál további újdonsága, hogy a hirdető egy regisztrációval 23 országban helyezheti el hirdetését, amely országokban mindenhol saját domain-névvel védett oldalon jelenik meg a hirdetése.

Csatlakozzon hozzánk!

Hirdessen / reklámozzon: 23 országban!
Az országok folyamatosan bővülnek!
Minden országban személyes, helyi képviselettel rendelkezünk.
Facebook: https://www.facebook.com/tokestars.hu