Logótervezés

A logónak komoly reklámereje van. Mondhatjuk, hogy a logó, egy cég, vállalkozás azonosítására, felismerhetőségére szolgál. Célja, hogy egyértelmű különbséget tegyen a konkurenciával szemben a piacon, illetve hogy a leginkább magában foglalja a cég arculatát, mondanivalóját. Egy vállalat említése esetén elsősorban annak logója, emblémája ugrik be számunkra. Sok esetben egy adott forma, design az, ami döntésünket befolyásolja.

A jó logó sokféle lehet: létezik grafikai, lehet maga a cégnév, sokszor csupán egy tevékenységre történő utalás vizuális formában. Rendszerint három kritériumnak kell, megfeleljen. Ezek a szín, a formavilág és a stílusjegyek. Mindhárom tényező alapos kutatást igényel, mind a célközönség, mind a tevékenység szempontjából.

Nézd meg ezt is:  Jelmez kölcsönzés minden korosztálynak

A sikeres vállalkozás logója olyan, ami elüt a piacon szereplőktől, és egyediséget sugároz. Érdemes egyszerű, ám mégis jellemző logót választani, így könnyebben és hamar hozhatjuk szolgáltatásunkat, termékünket köztudatba.

design

Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ügyfelei számára teljes körű design, online marketing, telemarketing és egyéb üzleti megoldások tervezését és kivitelezését biztosítsa. Szolgáltatásaink egyedülállóak a marketingpiacon, hiszen tevékenységünk az Ön vállalkozásának arculatától, termékei, szolgáltatásai piaci felmérésén és bevezetésén át, online megjelenésének és megismertetésének minden területét lefedik. Ezen szolgáltatások használatával, az általunk kidolgozott igényes formai és tartalmi elemeknek köszönhetően növelhető az egyes márkák, cégek imázsa, ezáltal elérve a forgalomnövekedést.