Airsoft pálya Szentendre és Római kalandpark

  • Post author:
  • Post category:Szabadidő

Aki már legalább egyszer kipróbálta az airsoft játékot, nagyon jól tudja, milyen sok múlik a pályán, ahol maga a játék zajlik. Mert hiába is a csapattagok leleményessége, bátorsága és csapaton belüli együttműködése, ha nincs megfelelő fedezék vagy búvóhely, akkor mondhatni: lőttek a csapatnak, a támadó ellenfél ugyanis egyszerűen leigázza a védekező játékosokat. Ellenben ha az airsoft pálya rendelkezik a megfelelő adottságokkal, a játék legalább annyi izgalmat, mint búvóhelyet fog rejteni magában.

Hol érdemes kipróbálni az airsoft játékot?

A szentendrei airsoft pálya 10.000 négyzetméteres területével, természetes rejtekhelyeivel és ásott árkaival tökéletes bázist nyújt a taktikai lövöldözős játék szerelmeseinek. A volt szovjet laktanya épületeinél illetve az azokat körülvevő terepnél nem is lehetne alkalmasabb egy katonai öltözetben, valódi fegyverrel játszott taktikai játék lebonyolítására. A védőfelszerelés biztosított, így nem kell tartani az apróbb sérülésektől sem, melyet ugyan biztos nem a fegyver okoz, hiszen annak alacsony energiával kilőtt lövedékei teljesen ártalmatlanok.

Nézd meg ezt is:  Anatómiai érdekességek itt!

A Soviet Airsoft szentendrei airsoft pálya egész évben napi 24 órában várja kikapcsolódni vágyó játékosait, akik a több órás – alkalomadtán egész napos – játék izgalmait garantáltan önfeledt szórakozásnak élik meg, az idő múlását figyelmen kívül hagyva. Részletes információk a játékról és az Airsoft árakról a honlapon olvashatók.