Szarvasmarha, juh, kecske tartástechnológia

Napelemes villanypásztor, Tru-Test RFID olvasó, elektromos füljelzők? A Ferrobullnál megtalálja a szarvasmarha, juh, vagy kecske tenyésztéshez és tartáshoz szükséges felszereléseket.

A Ferrobull magyar gazdálkodók számára kínál minőségi, saját gyártású Ferrobull termékeket. Ezen kívül forgalmazunk új-zélandi minőségéről híres mezőgazdasági eszközöket is, mint a Tru-Test állatmérleg, vagy a Speedrite villanypásztor.

Mára jelentős számú szarvasmarha állománnyal rendelkezünk. Jól tudjuk milyen fontos állataink szakszerű, gyors és stresszmentes kezelése. Hosszú időn keresztül fejlesztve megalkottuk a szerintünk legegyszerűbben kezelhető, telepíthető, rendkívül időtálló szarvasmarha, juh és kecske tartási kellékeket, a szükséges eszközöket, amiket bátran tudunk ajánlani azoknak a magyar gazdálkodóknak, akik szarvasmarhatartással, juh, kecske, vagy szarvasmarha tenyésztéssel foglalkoznak!

Állattenyésztési és tartási termékeink közt megtalálhatóak az extenzív szarvasmarha tenyésztés és szarvasmarha tartás kellékei, valamint kiegészítő eszközök: kezelőkaloda, melyben a borjútól a kifejlett tenyészbikáig bármilyen nagyságú állat biztonságosan rögzíthető. Körmölőkaloda nyakfogóval több változatban. Karámelemek szabadtéri befogáshoz. Mobil etetőkocsi akár 44 állat etetésére. Borjúóvoda a borjak legelőn való táplálásához. Szánkótalp kialakítású itatóvályú. Szénaetető, mely megvédeni a bálát és só-vitamin etető.

Nézd meg ezt is:  Matrac

Juh és kecsketartási, tenyésztési termékekkel is állunk rendelkezésére. Ilyen például a körmölőkaloda juhoknak, itatóvályú és abrakoló, szarvasmarha, juh, ló, sertés közúti szállítására alkalmas állatszállító.