Dúria világa – kasztok harca

Soraim azokhoz szólnak akiket az online játékokon belül lekötnek az úgynevezett RPG játékok, azaz szerepjátékok. Blogomon keresztül Drakensang Online – tippek és trükkök főleg körmágusok részére, próbálom minél jobban bemutatni Dúria világát a leendő játékostársaknak, illetve azoknak is akik már ismerik a játékot, de szeretnének többlet információt nyerni azzal kapcsolatosan, hogy miképpen is tudnák ütőképesebbé varázsolni karakterüket.

kövesd le blogom Te is ha képben szeretnél lenni a játékkal kapcsolatban, vagy ha úgy döntöttél gyökeres stratégiát váltasz és megakarod mutatni mindenkinek, hogy igenis a PvP területén is megállod a helyed.

Ez a játék köszönhetően annak, hogy online a háttere, mind grafikailag, mind funkciójában  sokszor változik, ezért viszonylag elég nehéz ráunni. Futtatásához elég egy egyszerű webböngésző, nem szükséges letölteni hozzá semmit. Igaz egy kliensprogramja van, de az csak a kényelmet szolgálja, és használata nem kötelező. A játék során nem csupán gépi ellenfelekkel, ahogy szoktuk mondani, algoritmikus szörnyekkel mérkőzhetsz, hanem igazi emberi ellenfeleid is akadhatnak. A Bigpoint eme játékra szakosított szerverei bőséges erőforrással rendelkeznek, s egy – egy szerverfürtön már most több tízezer játékos van. A játékosok összetétele vegyes, a 8 éves korosztálytól a 45 évesig mindenki előfordulhat, s a világ összes tájáról csatlakoznak a játékba. Leginkább az alábbi játékosok szoktak előfordulni, ők a legfrekventáltabbak:  németek,magyarok,oroszok,görögök,amerikaiak.

Nézd meg ezt is:  GTA Xtreme

Remélem hamarosan Téged is a játékban üdvözölhetünk!