Kassza és pénztárgép rendelés

  • Post author:
  • Post category:Üzlet

Noha az üzletek többsége talán már túl van a pénztárgép csere folyamatán (amikor is rendelet nyomán az üzletekben működő összes hagyományos pénztárgépet online pénztárgépre kell váltani), azoknak is hasznos lehet az információ, akik újonnan vágnak vállalkozásba és van szükségük NAV-kompatibilis pénztárgépre.

A Magyarországon a gyártásra elsőként engedélyt kapó Laurel honlapján, a www.kiskassza.hu weblapon a teljes folyamatot érthetően részletezik, és azt is megtalálja, miként lehet pénztárgépet és kasszát rendelni tőlük.

Először is meg kell nyitni a választható termékek listáját és kijelölni, hogy melyiket akarja megrendelni. Jelenleg három típus elérhető: a Jota, a Sento és az Eco mini. Emellett az előbbi kettőhöz kasszafiókot is kérhet. A kasszák mindegyike nagy teljesítményű, gyors nyomtatásra képes, a hazai üzletek igényeihez igazodik. Amikor kiválasztotta a szükséges kasszát, az megjelenik a kosár tartalma rész alatt. Innentől gyakorlatilag a vásárlás folyamata megegyezik bármelyik online rendeléskor tapasztalttal. Megadja, hogy darabot akar, majd a szükséges adatokat. Ezután szállítási és fizetési módot választ, majd egyszerűen elküldi rendelését. A Laurellel csak jól járhat: elsőként kezdhetett gyártásba, így tudta tartani a vállalt határidőket, az ügyfeleknek pedig megtakarította a kasszacserével járó szükségtelen feszültséget.