Hol vegyek esküvői ruhát?

Bizonyára benned is felmerült már a kérdés, hogy hol vedd meg, vagy hol kölcsönözd álmaid esküvői ruháját az esküvődre. A válasz nem egyszerű: nagy a kínálat, sok az esküvői ruhaszalon és persze rengeteg szempontot kell figyelembe venni egy ilyen döntés előtt.

Amit tanácsolhatunk, hogy a következőket mindenképpen gondold végig mielőtt eldöntöd, hova mész ruhát próbálni:

Biztosan ingyenes a próba, és nincsen semmilyen rejtett kötelezettség, költség? Nem biztos, hogy elsőre megtalálod azt a ruhát, amit meg is szeretnél venni. Biztosan ki akarsz fizetni többször több ezer forintot, csak azért, hogy felpróbálhass pár ruhát? De hiszen Te vagy a vevő, Te érted vannak a szalonok! Ne hagyd magad átverni.

Az előző gondolatot folytatva, tedd fel magadnak a kérdést, hogy biztosan kedves, barátságos kiszolgálásban lesz részed? Ahogy az esküvőn, egy ruhapróbán is körülötted kell, hogy forogjon a világ. Te döntöd el melyik ruhákat és milyen alaposan szeretnéd felpróbálni. Egy próba akár órákig is eltarthat, érdemes olyan helyre menni, ahol kedvesen fogadnak és barátságosan szolgálnak ki.

Nézd meg ezt is:  Party szerviz szolgáltatók figyelmébe

Ugye nem csak megvenni akarod a ruhát, hanem szeretnéd ha tényleg tökéletesen is állna rajtad? Fontos, hogy egy szalonban az eladók ne csak eladni tudjanak, hanem varrni is. Az esküvői ruhát nagyon fontos tökéletesen a méretedre alakítani, amely nem kis munka. Ott válasz ruhát, ahol ezt nem spórolják meg. Érdeklődj nyugodtan, hogy ez is a vételár részét képezi-e.

Ha a fentiekre mind igen a válaszod, akkor Neked ajánljuk az Eternity Szalont, ahol a fenti kérdések nem kérdések.