Arbeit – németországi munka

Éljen és keressen Ön is Németországban.

Cégünk alapítása óta igen nagyfokú elismerésre hivatott a Német munkavállalói piacon. Sok száz ügyfeleink közt szerepelnek a BMW AG, Deutsche Bahn AG, E.ON AG, Lear Corporation, Münchner Rück, Siemens AG, világszerte jól ismert világcégek is. A mostani németországi dolgozói jogviszony nagyfokú lehetőségeket kínál az EU-s lakosoknak, így a magyar szakmunkásoknak, specialistáknak, és betanított, kisegítői munkát vállalóknak is. Ennél jobb még nem volt Németországban a munkalehetőség, ugyanis a német munkaerő piacon most jóval többen nyugdíjaztatnak, mint állnak munkába.

Az 1988-ban alapított cégünk Münchenben, Drezdában, Landshut, Regensburgban és a Müncheni repülőtéren üzemeltet székhelyet. A Müncheni Repülőtér nagyon jellegzetes és nagy esélyeket kínál a beszélgetési  nyelvtudással rendelkezők részére. Egyszerű betanított állás vagy szaktudású múltat követelő munka várja itt Önt. Nyilvánvalóan a fizetés a mindenkori németországi munkaerő piacon hatályosságban lévő legitim árak mintájára folyik.

Nézd meg ezt is:  Az internetes pénzkeresés

Az AIDE GmbH. keres németül jól beszélő szakmunkásokat: Ha Ön viszonylag jól ismeri a német nyelvet, akkor a mi vállalkozásunk Önnek is javasol egy kitűnő németországi munkát. Ismerjen meg Németországban egy hivatást és jusson bevételhez.

Nemcsak tanított, illetve segédmunkát, hanem szakmunkát, egészségügyi pozíciókat, diplomás munkahelyeket közvetítünk a Németországban lakni és ismeret szerezni szándékozók számára. Egyik fő együttműködő partnerünk a Müncheni Német Posta, mely céghez már több tíz hazai munkát keresőt sikerült kiküldeni postás, illetve csomagkézbesítőként. Elit kollaboránsunk a Siemens ahová fémmunkásokat küldtünk ki. A BMW autógyárhoz nemcsak autószerelőket hanem rakodó gépkezelőket is szoktunk kiajánlani.