Könyvelés Óbudán

A Rezon Iroda Kft. 1989-ben kezdte meg munkáját. Gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók számára könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk.

Szolgáltatásaink részletesen:

Teljes körű könyvelés – teljes körű könyvelési szolgáltatásunk keretében vállaljuk a cég könyvelését, bérszámfejtését és adótanácsadását.

Bérszámfejtés – kihelyezett bérszámfejtést, másnéven outsourcing szolgáltatást nyújtunk. Ezen szolgáltatásunkat minden cég számára javasoljuk, hiszen a munkaügyi, TB, foglalkoztatási szabályok fontos naprakész ismeretet követelnek, és egy terhelt HR osztály, ezt nem feltétlenül tudja biztosítani.

Adótanácsadás – adótanácsadási szolgáltatásunk ingyenes, amennyiben cégünk könyvelését velünk végezteti. Újonnan induló cég adótanácsadását is vállaljuk, és elengedjük az adótanácsadás árát, amennyiben a cég  könyvelése nálunk lesz vezetve.

Extra szolgáltatásaink – extra szolgáltatásainkat azon ügyfeleink számára nyújtjuk, kik teljes körű könyvelést vesznek igénybe nálunk. Vállaljuk a NAV képviseletet, NAV igazolások beszerzését, pályázatokhoz – hiteligénylésekhez a dokumentáció összeállítását.

Nézd meg ezt is:  Házipénztár program

Több, mint 23 éve működik sikeresen könyvelő irodánk, sikerünk legfőbb záloga, hogy ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, informatív kapcsolatot tartunk fent. Tájékoztatjuk ügyfeleinket a friss foglalkoztatási, számviteli, adózási változásokról, fizetési és adatszolgáltatási határidőkről.

Amennyiben a cég bevételi nem kedvezően alakulnak, segítünk más adózási, vállalkozási forma megválasztásában és olyan lehetőségek felkutatásában, mellyel a cég további működését fent lehet tartani.

Igény esetén a könyvelési eredményekből, adatokból statisztikákat tudunk biztosítani, mely által jövőben tervezésre és kalkulációkra van lehetőség.

Könyvelő irodánkban kizárólag mérlegképes könyvelők, szakképzett és elhivatott munkatársak dolgoznak.

Weboldalunkon lehetőség van ingyenes árajánlat kérésre. Az árajánlatainkat kifejezetten cégre szabva állítjuk össze. Figyelembe vesszük a cég bevételeit, számla kibocsájtását, munkatársak számát és egyéb olyan egyedi körülményt, mely befolyásolhatja a havi könyvelési díjat.

Látogassa meg honlapunkat, ismerje meg jobban könyvelő irodánkat.