A legjobb fenyő szekrények egy helyen!

Ha most rendezed be hálószobádat, vagy csak szeretnél meglévő fenyő bútoraidhoz egy szép borovi fenyő szekrényt választani, figyelmedbe ajánlom fenyő szekrényeinket.

Ha nem elégszel meg az átlagos minőséggel, mindig többet és jobbat akarsz, akkor Neked találták ki a Csanád szekrényeket, melyek extra masszívak és strapabírásuk is a legjobb.

Ezeknek a szekrényeknek a gyártója csak észak-karéliai borovi fenyővel dolgozik, mely a többi borovi fenyő közül is kiemelkedik minőségével. Az anyagvastagság is nagyobb az átlagosnál pár milliméterrel, illetve mélyebbek és szélesebbek fenyő szekrényeik. Előszeretettel alkalmazzák a táblásítást, ennek segítségével még erősebb bútorokat kapunk.

Ha pácolt bútorok vesznek körül otthonodban, ezért a natúrtól eltérő színű, esetleg egyedi méretű fenyő szekrényre lenne szükséged, akkor a Duna szekrényekben fogod megtalálni számításodat.

Nézd meg ezt is:  Aranyos plüss állatkák webshopja!

A Duna szekrényeket 26 féle pácszín közül is kiválaszthatod, a színmintát pedig szaküzletünkben, a Matrackuckóban tekintheted meg. A Duna szekrényekre az átlagos, jó minőség a jellemző, a felhasznált alapanyag pedig minden esetben Skandináv borovi fenyő. A gyártó bizonyos mértékig vállal egyedi méretet is.

Természetesen mindkét fenyő szekrény család termékei vizes bázisú lakkal kezeltek, ami ma már alapkövetelmény.