Kinesio tape Online Áruház – ízületi fájdalmakra, mozgásszervi megbetegedések kezelésére

Kinesio tape Online Áruház – kiváló minőségű Temtex kinesio tape olcsó áron!

Cégünk a kiváló minőségű TEMTEX  kinesio tape kizárólagos forgalmazója már Magyarországon is!

A kinesio taping technnika egy viszonylag új terápiás módszer, melyet nagy hatékonysággal alkalmaznak a fizioterápia, gyógytornászat területén. A rehabilitációs kezelésekkel együtt alkalmazható.

Sportolókon találkozhatott már meccs közben ezekkel a színes tapaszfélékkel. A kinesio taping gyógyászati technika Ázssiából származik, ahol a színek jelentésének nagy szerepe van. Ezért a kinesio tape sokféle színben kapható. Bár a hatása ugyanolyan, két vagy több szín kombinálása az izmokon a gyógyhatás mellett trendi „kiegészítő” is lehet.

A kinesio tape egy pamut szalag, mely igen rugalmas; ez a benne található elasztikus polimerszálaknak köszönhető. Orvosi ragasztóanyagot tartalmaz, hatóanyagot nem! A kinesio tape a fájó, sérült izomra, ízületre helyezendő. Lényege, hogy stimulálja a bőrreceptorokat, megnöveli szövetközti teret az izom és a bőr között, ezzel segít elvezetni a felgyülemlett nyirokfolyadékot, ezzel csökkenti a duzzanatot, enyhíti a fájdalmat.

Nézd meg ezt is:  Sütő, főzőlap páraelszívó webáruház

A kinesio tape a kezelés céljától függően napi 24 órában 3-5 napon keresztül viselhető. Légáteresztő és vízálló, akár úszhat is benne! Hypoallergén és latexmentes.

A kinesio tape felhasználása igen sokrétű, hiszen rengeteg féleképpen felhelyezhető, melynek mindegyike más hatással bír. Ízületi gyulladás, limfödéma, meghúzódott, elgyengült izmok, ízületi korrekció, hátfájás, rossz testtartás esetén mind-mind hatékony segítséget nyújt.

Látogasson el hozzánk, kínálatunkban Temtex kinesio tape Classic, és Temtex kinesio tape Tourmaline, Cross tape (trigger pontokra helyezendő) mellett egyéb kiegészítőket is vásárolhat!

Bármilyen kérdésére örömmel válaszolunk!

www.kinesiotaping24.hu