Épület-energiatanúsítvány

2012.01.01- vel kötelezővé tették az új és a meglévő ingatlanokra egyaránt az energetikai tanúsítvány (lakások, házak, irodák) adás-vételkor történő elkészítését. Ennek kiállításával és teljes körű ügyintézésével foglalkozunk, lassan az ország egész területén, de első sorban Budapesten és Pest megyében.
Az EqU-Tec Mérnöki Iroda egy fiatal mérnökökből álló csapat, amely a legköltséghatékonyabb megoldásokat nyújtja leendő Ügyfeleinek. Részletes árlistánk a honlapunkon találhatóak. Munkáinkat a lehető legprecízebben végezzük el, a pontos határidők szigorú betartásával.

Mikor kell tanúsítványt készíttetni?

  • 2009-től, az új épület elkészültekor -a használatbavételi engedély kérelem beadásakor- kötelező elkészíttetni, mely hiteles dokumentumot az energetikai tanúsító állít ki. A jogszabály szerint a használatbavétellel érintett épületnek legalább a C kategóriát el kell érnie.
  • 2012-től minden eladáskor és az egy évet meghaladó bérbeadáskor az eladónak/bérbe adónak be kell mutatni az energetikai minőségtanúsítványt. http://epulet-energiatanusitvany.hu