Utólagos ablakszigetelés – Hagyjon fel az utca fűtésével!

Állítsa le az utca fűtését. Otthonunkból a hő nagy része az ablakokon távozik. Régi ablakok esetében is van rá mód ezen problémák orvoslására, méghozzá utólagos ablakszigeteléssel. Külön kell kezelnünk az ablakok nyílásainál és az üvegfelületen történő hőveszteséget. A régi dupla ablakoknál többnyire elegendő a svéd nútmarásos szilikonos szigetelést alkalmazni, ez megszünteti az ablakok huzatosságát és érezhetően kevesebb fűtéssel kimelegedik az otthonunk. Az üvegek hőveszteségének csökkentésére is több hatékony módszer létezik, melyek nemcsak a hőveszteséget csökkentik, épp úgy csökken a beszűrődő zaj is.

Utólagos ablakszigetelés több okból is hasznos: nem kell új ablakot vásárolni,  a régi szigetelésével hasonlóan jó, esetenként jobb eredményeket lehet elérni, mint a modern ablakokéval. Rengeteg időt spórolunk meg az utólagos szigeteléssel, mert igen gyorsan elvégezhető és nem jár koszolással ellentétben agy új ablak beépítésénél figyelembe kell venni a beépítéshez szükséges időt és a koszolás utáni takarítást  is el kell végezni valakinek.

Nézd meg ezt is:  Redőnyök Budapestről

Kiváló ár-érték arányának köszönhetően rövid időn belül megtérül a ráfordításunk és a szigetelés hosszú évekig tökéletes marad.

Munkáinkra 7 év garanciát vállalunk!!