Maven Seven Hálózatkutató Zrt.

http://maven7.hu/index.php?lang=hu

A Maven7 Magyarországon egyedülálló és nemzetközileg elismert hálózatkutatási és adatbányászati tapasztalatokra épülő üzleti szolgáltatásokat nyújt partnerei részére. A Maven7 erős tudományos és szakmai háttérrel rendelkezik. Barabási Albert-László, cégünk tudományos tanácsadója, egyike a hálózatelmélet világszerte elismert, vezető kiválóságainak. Két bestseller publikáció is nevéhez köthető (Behálózva és Villanások) a hálózatokról és a bejósolhatóság jelenségéről. A Maven7 közösségi hálózatelemző szoftvere, a FirmNet, melyet a hálózatkutatásban nemzetközileg is elismert ELTE Biológiai Fizika kutatócsoportjának munkatársai fejlesztik folyamatosan, Dr. Vicsek Tamás Széchenyi díjas akadémikus szakmai irányításával. A FirmNet tartalmazza azt a Cfinder nevű algoritmust, melyet az egyik legnevesebb nemzetközi folyóiratban a Nature-ben két alkalommal is publikáltak (2005, 2007).


Képesek vagyunk…

  • a szervezeten belüli kommunikációs folyamatok hatékonyságának elemzésére
  • feltérképezni a kulcs-véleményvezéreket szakmai közösségekben
  • keresztértékesítési (cross-selling) lehetőségek azonosítása, vagy
  • termékterjedés modellezése
  • figyelemmel kísérni a vélemények alakulását egy adott termékről, szervezetről a közösségi terekben (Twitter, blogok, Facebook, stb.)
Nézd meg ezt is:  Gázszerelő Budapesten és környékén - Kulcsár Zoltán

Piacvezető technológiájának segítségével, a Maven7 folyamatos innovációval támogatja ügyfélhálózatát üzleti céljaik elérésében.

Munkatársaink több mint 200 csoportra végeztek el hálózatelemzést bankoknál, gyártó vállalatoknál, informatikai cégeknél és egyéb nagy szervezeteknél. Csapatunk sok terület szakmai tapasztalatait ötvözi (pszichológia, kommunikáció, közgazdaságtan, szociológia, statisztikus fizika) és ez a sokrétű tudás jelenik meg aMaven7 által fejlesztett megoldásokban, elemzésekben és teszi őket egyedivé.