Mentőláda forgalmazás

A munkahelyek kialakítása során, gépjárművek üzembe helyezése esetén is fontos kiegészítő az elsősegély felszerelés. Az egészségügyi doboz tartalmazza az elsősegélynyújtáshoz szükséges kellékeket, mint például a kötszerek, fertőtlenítők. Fontos, hogy hozzáférhető helyen tároljuk, hogy baleset esetén könnyen használatba vehessük!

A mentőládák készenlétben tartásáról mindenkinek magának kell gondoskodnia, legyen az akár a gépjármű tulajdonosa vagy egy vállalkozás feje. A mentődoboz beszerzését, karbantartását mindig észben kell tartani, mert a lejárt szavatosságú ládáért ugyanúgy büntetnek a hatóságok, mint hiányzó elsősegély dobozért. A különböző összeállítású elsősegély dobozok az eltérő nagyságú alkalmazotti létszámhoz igazodnak, de egy munkahelyen belül akár több helyen is kitűzhetünk elsősegélynyújtó pontokat. A járművekhez ajánlott mentőládák is többféle kiszerelésben léteznek, attól függően, hogy motorhoz, autóhoz, buszhoz vagy teherautóhoz szeretnénk felhasználni.

Nézd meg ezt is:  Könyv-könyvek.hu online könyváruház

Ha szeretnénk érvényes, friss gyártásból származó, magyar gyártótól érkező elsősegély készletet vásárolni, látogassa meg a Mentőláda webáruházat, ahol két gyártótól forgalmazunk mentődobozokat! A mentődobozok mellett az elsősegélyhelyek, tűzoltó készülékek helyét jelző táblákat, további rendelkező táblákat is megtalálhat. Termékeinket házhoz szállítással is megrendelheti, cégünk rövid határidővel teljesíti a kért elsősegély felszereléseket!

Mentőláda forgalmazás, mentőláda webáruház: 06-52-220-054