HUN Gyorsszolgálat – Országos gyorsszolgálat

A HUN Gyorsszolgálat teljeskörű gyorsszervizelés szolgáltatások nagy választékát kínálja a nap 24 órájában az év minden napján. Cégünk egész Magyarországon jelen van a zárszerviz és biztonságtechnika területén is.

Szolgáltatásaink: zárszerviz, zárcsere, zárnyitás, hevederzár, betörés utáni ajtók helyreállítása, autózár, autómentés, kulcskészítés, riasztók, megfigyelő rendszerek, beléptetőrendszerek, kaputelefonok, lakatosmunkák, vízszerelés, gázszerelés, duguláselhárítás, fürdőszoba felújítás, lefolyórendszerek, villanyszerelés.

Üzleti stratégiánk alapkövetelménye, hogy a megbízhatóságra és szakszerűségre építsünk. Munkánk minőségét garantáljuk, ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget teszünk. Mindig nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk. A cég számára az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb,amihez minőségi,nívós szolgálatásokat biztosítunk.

Nézd meg ezt is:  Magyar Endre a duguláselhárító szakember Budapesten

Szakembereink a nemzetközi tapasztalatokra alapozva minden piacra bevezetett új terméket és technológiát jól ismernek. Mobil műhelyükből, a legmodernebb eszközökkel, a legrövidebb időn belül a helyszínre érkezve megkezdik a problémák elhárítását.

Kollégáink éjjel-nappal fogadják hívását a +36-80/100-100 ingyenesen hívható telefonszámra.