Calivita étrendkiegészítő webáruház

A CalivitaBolt.hu webáruházban megtalálhatod a Calivita termékek teljes palettáját. Megvásárolhatóak nálunk vitaminok, általános és speciális gyógynövény kivonatok, multivitaminok, antioxidánsok, és persze a biorezonanciás és víztisztító, víz lúgosító készülékek is. Kínálatunk folyamatosan bővül a legújabb fejlesztésű Calivita termékekkel rögtön a magyarországi megjelenés után.
Webáruházunkban lehetőség van vásárlói kártya (Calivita member card) regisztrációra is, amellyel a mintaboltjainkban is kedvezményes áron lehet a termékeinket megvásárolni. Ezen kártyával és a hozzá tartozó regisztrációs számmal vásárolóink jogosultak továbbá a vásárlás mértékétől függően visszatérítésekre, kedvezményekre, és ezen regisztrációval partnerünkké is válhat, hálózati marketing formájában üzletet is építhetsz, de ez persze nem kötelező csak egy lehetőség.
Amennyiben kérdésed lenne a termékekkel és hatásaikkal kapcsolatban, vagy partnerként szeretnél hozzánk csatlakozni készséges ügyfélszolgálatunk emailben és telefonon is rendelkezésedre áll.