A Méhpempő

A méhpempőt, mint királyi eledelt „Gelée royale“ néven a Föld minden részén ismerik. Ez a megneve­zés azt akarja kihangsúlyozni, hogy az anyaméh kü­lönleges táplálékáról az anyapempőről van szó, amellyel a munkásméhek nagy odaadással és szorga­lommal etetik anyjukat. Az anyapempő, amely döntő módon befolyásolja a nemzedékek váltakozásának számát és mennyiségét, az anya életkorát és szépsé­gét, a méhészek, tudományos dolgozók és orvosok kutatómunkájának sok-sok évi intenzív témája. Csakis a kutatások eredménye hozta meg, hogy megállapí­totok vegyi összetételét, élettani és gyógyító hatását, sőt az utóbbit sikerült meg is szilárdítani és gyógy­szerként meghatározott színvonalon tartani. Ennek köszönhető, hogy a méhpempőt sok országban, mint elismert orvosságot gyógyításra használják fel. A méhpempőt több országban is az elismert gyógy­szerek közé sorolták, amikor használatának beveze­tése hivatalos jóváhagyási folyamaton ment keresztül.

Nézd meg ezt is:  Bioglan Biotic Balance

Gyakran érzi fáradtnak magát, kimerült, álmatlanságtól szenved, immunrendszere meggyengült, gyakran megbetegszik? A Méhpempőben számos olyan összetevő megtalálható, amely az ember táplálkozásában létfontosságú. Összetétele nagyon gazdag, ezek együttes előfordulása végett tud olyan sok pozitív hatást gyakorolni az emberi szervezetre.

Nem sikerül a teherbeesés? A Méhpempő  egy termékenységet növelő szer, mely sok egyéb jótékony hatása mellett, a fogantatás természetes erejével bír. A Méhpempő kizárólag az anyaméh tápláléka, és köztudott, hogy a méhkolóniában egyedül az anya képes megtermékenyített petéket lerakni, így a fajfenntartásról gondoskodni.  Próbálja ki a méhek kincsét, a méhanya táplálékát, a Méhpempőt! Honlapunkon informálódjon, mi mindenre lehet még gyógyír ez a csodálatos anyag. Minden információt megtalál a termékkel kapcsolatban a www.mehpempobolt.hu