Mentor Biztosítási Alkusz

A cég elsősorban gépjármű biztosításokkal foglalkozik, de a biztosítási szolgáltatások más területein is szerepel. Tevékenységét más biztosítók, finanszírozók munkájától függetlenül folytatja. A legfontosabb irányelvek egyike, hogy – akár a biztosítóval szemben is – képviselik ügyfeleik érdekeit a létrejött biztosítási jogviszony keretein belül.

Az ügyintézés alapvetően magában foglalja a biztosításkötést, valamint az átkötések lebonyolítását. További elemei a fizetési módváltoztatások , indexálás, illetve kárrendezés. A cég  elsődleges céljának tartja a hosszú távú együttműködések kialakítását, amely magával hozza  a szerződési feltételek folyamatos karbantartását is. Az ügyfelek bármilyen kérdéssel, problémával fordulhatnak a cég munkatársaihoz az ügyintézési folyamat közben, illetve utána is. Jelenleg kb. 80 ezer elégedett ügyfél tartozik a Mentor Biztosítási Alkuszhoz.
Az alkusz csapata maximálisan ügyfélbarát, felkészült, segítőkész munkatársakból áll, akik szívesen állnak rendelkezésre bármilyen biztosítással kapcsolatosan felmerülő kérdés megoldásában.