Vegyen igénybe székhelyszolgáltatást!

  • Post author:
  • Post category:Üzlet

A székhelyszolgáltatás kényelmes és egyszerű – valósággal megkönnyítheti a vállalkozók életét! A cégeknek két választása van, mégpedig az, ha a saját otthonába jelenti be a cége székhelyét, illetve az, ha egy saját irodát bérel.
Az első egy meglehetősen kellemetlen választás, hiszen a magánélet és a munka összemosása sosem kifizetődő. Arról nem is beszélve, hogy nem is egészséges. Problematikus, amikor az ember nem tud elvonulni a munkától, ráadásul a székhelyen számos olyan tevékenység zajlik, ami kellemetlen lehet a hétköznapokban. Itt kell fogadni a hivatalos leveleket, azaz helyhez vagyunk kötve. Itt is kell tárolni ezeket a leveleket, és alkalomadtán bemutatni a NAV-nak, akik kvázi bármikor jöhetnek. A saját iroda bérlése a legtöbb kis cég esetében nem indokolt, ráadásul sokba is kerül.
A székhelyszolgáltatás lényege, hogy a cég teljes, papírügyekkel járó kellemetlenségeit átveszik: átveszik a leveleket, kezelik és megválaszolják azokat, illetve tárolják is, és alkalomadtán bemutatják őket a NAVnak. Nem mellékes, hogy ráadásul kedvező áron biztosítjuk a székhelyszolgáltatást a Logosz Cégcsoportnál.