Árufeltöltő diákmunkák

Árufeltöltő diákmunka Szeged környékén! Számos lehetőséged van, h valamilyen nagykereskedésnél, üzletláncnál vagy bolthálózatnál szeretnél diákmunkát vállalni, mint árufeltöltő, pénztáros.

Az ilyen nagyobb bevásárlóközpontoknál mindig keresnek diákokat, általában egy kissé monoton, de könnyen betanulható, egyszerű fizikai munkákra kell számítani ezeken a helyeken, és többnyire biztosítanak fejlődési lehetőséget, bizonyos időhöz kötve béremelést és hússzú távú munkalehetőséget.

Általában minimum 790,- és maximum 1190,- forintos kezdő órabérrel alkalmaznak, helyben betanítanak, a diákmunka központ pedig segít az egészségügyi kiskönyv beszerzésében.

A munka előnye, hogy bár az élelmiszeriparban dolgozol, nem olyan pörgős a munka, mint egy gyorsétteremben. Sokak számára ugyanis terhes lehet, az a hajtás, ami egy gyorsétteremben elvárt. Nem kell feltétlenül közvetlenül kapcsolatba kerülnöd a vásárlókkal, még akkor sem, ha kasszás vagy, ugyanis nem rendelést veszel fel, csak lehúzod a termék vonalkódját. És ami plusz pont, hogy itt is  lesznek fiatal kollégáid akikkel kialakíthattok egy jó munkakapcsolatot. Ilyen jellegű diákmunka Szeged különböző pontjain, különböző áruházaiban vállalható.

Nézd meg ezt is:  Diákmunkára fel!