Azonnali enyhülés – Artelac® Triple Action

Szúró, viszkető, égő érzés a szemben? Homályos látás? Esetenként idegentest-érzés? Ha már használt száraz szem kezelésére szemcseppet, azonban a panaszok továbbra is fennállnak, érdemes kipróbálni az Artelac® TripleAction hármashatású nedvesítőszert (www.artelac.hu/termekek/artelacr-tripleaction-szemcsepp), mely komplex összetételének köszönhetően hatékony megoldást nyújt problémájára. A három tényező a párolgás csökkentése, a folyadéktartalom helyreállítása és a nedvességtartalom megkötése. Ezek mind szükségesek ahhoz, hogy a szemet védő könnyfilm normális mennyisége helyreálljon.

Irodai környezetben az egész napos monitorhasználat következtében könnyen kiszárad a szemünk, illetve a klímaberendezés által keltett légáramlat is szemszárazsághoz vezethet. Számítógép használathoz érdemes védőszemüveget hordani, ugyanis sokat segíthet a könnyfilm párolgásának megakadályozásában. Szintén hasznos lehet a monitort a szem síkja alá helyezni, hiszen így a felső szemhéj nagyobb felületét védi a szemünknek. Óránként 10 perc monitorszünet tartása is felfrissítheti a szemünket.  Az Artelac® TripleAction innovatív adagolórendszerének köszönhetően egyszerűen és kényelmesen adagolható minden nap, az Ön által kívánt gyakorisággal.

Nézd meg ezt is:  A jelenlegi hozamokról szól az oldal - Klikk ide!

További információkért, az Artelac® TripleAction termékelőnyeiért, tanácsokért és tippekért látogasson el a www.artelac.hu/termekek/artelacr-tripleaction-szemcsepp weboldalra!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.