Rovinj apartman – szállások rejtett költségek nélkül

Rovinj apartman a magánszállások specialistája. Ha idén Horvátországi nyaralást tervez, akkor gondoljon az isztriai  Rovinjra is, mely minden évben elnyeri az „Aranyalma” díjat, ami a legszebb horvát üdülőhelynek jár. Rovinj mindössze 550 kilométer Budapesttől, autóval végig autópályán lehet megközelíteni. Számtalan strandjával, melyek igen sokszínűek és romantikus óvárosával minden korosztály számára feledhetetlen élményt nyújt!
A Rovinj apartman portál szálláskínálatában az olcsó, centrumban lévő szobától, az óvárosban lévő romantikus apartmanig vagy tengerre néző klimatizált családi apartmanig mindent megtalál. Ha Ön kempingezni vagy az agroturizmust szeretné felfedezni, akkor is fog megfelelő szállást találni kínálatunkban.
A foglalás egyszerű és kockázatmentes! A foglalása közvetlenül a szállásadóhoz kerül továbbításra, ha a szállásadó nem beszél magyarul, akkor egy fordítás után. A szállásadónál való foglalás a legbiztonságosabb, hiszen így biztos lehet benne, hogy nem fizet közvetítői díjat és azt a szállást kapja, amit lefoglalt. A Rovinj apartman portálon egyszerűen és kategorizálva találhatja a szállásokat, amiket egy kattintással az igényeinek megfelelően tud leszűrni és utána sok-sok kép, leírás és esetlegesen videó alapján választani.
Reméljük, hogy idén portálunk kínálatából választja ki a horvátországi szállását!