Vitaminkincsek webáruház: A méhpempő a fiatalság és a hosszú élet elixírje!

A méhpempő kizárólag a méhkirálynő tápláléka. A méhpempőt a dolgozó méhek különítik el a méhkirálynő számára, amely annak fejlődését és növekedését szolgálja. Nélküle a királynő csak egy lenne a szorgos kis méhecskék közül, és csak 6 hétig élne. A méhpempőnek köszönhetően azonban 4-6 évig él!

A méhpempő jótékony hatásai

A méhpempő kivételes táplálékkiegészítő, és a gyógyászatban betöltött szerepe révén igazi életelixírként tarthatjuk számon. Számos jótékony tulajdonsága közül a gyulladásgátló, baktériumölő hatását érdemes kiemelni, amely kiváltképpen a téli időszakban siethet segítségünkre. Szinte valamennyi vírus-és baktériumtörzzsel szemben jelentős antivirális és  antibakteriális hatást fejt ki, így az influenzavírusokkal szembeni aktivitása is jelentős.

A méhpempő alkotóelemeiből szervezetünk azt a hormont képes felépíteni, melyre éppen szüksége van. A méhpempő a B-vitaminok tárháza, mely vitaminok jelentős szerepet játszanak az idegrendszerünk működésében, hiszen az idegrendszer működését támogató szerek közül a méhpempő az egyik leghatékonyabb szer. A méhpempő  az ásványi anyagok, nyomelemek és a B5 vitaminok forrása. A B5 vitamin felelős az izmok, a máj, a vese és az agy anyagcseréjének optimális működéséért.

Nézd meg ezt is:  Reparon - vény nélkül kapható aranyér kenőcs

Milyen hatást fejt ki szervezetünkre?

  • Immunrendszert erősítő hatása jelentős.
  • Koleszterinszint csökkentő hatással rendelkezik.
  • Antioxidáns hatása által szerepet játszik a vérrögök kialakulásának megelőzésében.
  • A méhpempőben található 10-H2DA nevű anyag 2 féle gyulladásos mechanizmus gátlásában játszik szerepet. Izületi fájdalmak esetén a pantoténsavval együtt csökkentheti az ízületi gyulladás kínzó tüneteit azáltal, hogy támogatja a mellékvesék működését.
  • Vitalizáló hatása révén segít az erőtlenség, idegkimerültség és fáradtság leküzdésében.
  • Májvédő hatásssal rendelkezik, és nyombélfekély esetén jótékony hatást fejt ki.
  • Segítséget nyújthat a női ciklus szabályozásában és a megtermékenyítésben.
  • Külsőleg a bőr és a haj fiatalítószereként alkalmazzák eredményesen.

Számos jótékony hatása miatt nem túlzás azt állítani, hogy a  méhpempő a kiegyensúlyozottság, a jó közérzet és az egészség forrása.

Minek köszönhetjük áldásos hatását?

A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150 féle, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Megtalálható benne a teljes B-vitamin család, ezenkívül ásványi sók és nyomelemek (pl. kén, mangán, nikkel, kobalt) alkotják. Az A-, C-, D- és E-vitamin, a folsav, különböző ásványi anyagok és enzimek, valamint 18 féle aminosav természetes forrása.

Nézd meg ezt is:  Monaco SPA – wellness és luxus a jelen és a jövő generációjának

Használd ki a méhpempő jótékony hatásait most, mellyel jelentősen hozzájárulhatsz egészségi állapotod javulásához.

Januárban 1000 BP* feletti rendelés esetén 1 db Bee Power termék AJÁNDÉKBA a Tiéd lehet.

FIGYELEM! Virágpor-allergiában szenvedők és méhészeti termékekre allergiások számára nem ajánlott.