Kedvező lakáshitel kiváltási lehetőséget keres?

Nem véletlen az, hogy Fair lakáshitel kiváltásnak nevezi a termékét a Sberbank Magyarország Zrt. („Sberbank”), ugyanis valóban a fair, tisztességes jelző illik leginkább a konstrukcióhoz. Napjainkban, a deviza lakáshitelek forintosítását követően is sokan küzdenek azzal, hogy sokkal magasabb a jelzáloghitelük törlesztőrészlete, mint amennyivel még a kezdetekkor terveztek, vagy mint amit ténylegesen képesek fizetni anélkül, hogy a családi kassza egyensúlyát felborítanák.

Lakáshitel kiváltás kedvezőbb jelzáloghitelre

Erre a problémára kínál megoldást a világszerte ismert és népszerű Sberbank Csoport magyarországi tagja, amely kedvező feltételekkel teszi lehetővé, hogy a nem megfelelő jelzáloghitelt sokkal kedvezőbb lakáshitellel váltsák ki. A jelzáloghitel kiváltáshoz akár már egymillió forintot is igényelhet, a plafon pedig 30 millió forint. A jelzáloghitel kiváltásához nem kell költséges életbiztosítást kötni, betétet sem kell lekötnie a Sberbankban, csupán a reális feltételeknek kell megfelelnie. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, látogassa meg a www.fairlakashitel.hu weboldalt, ahol lakáshitel kalkulátor segítségével kaphat további információkat.

Nézd meg ezt is:  Lakáshitel

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A megjelent adatok, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A Bank az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal, továbbá ajánlati kötöttségét kizárja és fenntartja magának a változtatás jogát, valamint a jogot az igénylések visszautasítására. A termékek és szolgáltatások részletes szabályait, az egyéb általános feltételeket a Bank hatályos hirdetményei, általános szerződési feltételei, valamint üzletszabályzatai tartalmazzák, melyek vonatkozásában a Bank fiókjaiban vagy a honlapon érdeklődhet, illetve tájékozódhat.