Kisvállalkozások támogatása – Somogy Megyei Vállalkozói Központ

A Somogy Megyei Vállalkozói Központ Közalapítvány célja a vállalkozásfejlesztés, a közép és kisvállalkozások támogatása, valamint ennek elősegítésére a vállalkozói tanácsadás.

A Vállalkozói Központ Kaposváron támogatja a működő vállalkozásokat és segíti mindazokat, akik a vállalkozás indítás gondolatával barátkoznak.

Vállalkozói hitelek és Mikrohitel kezdő vállalkozóknak: Szolgáltatásaink közé tartozik a kedvezményes hitelek folyósítása a vállalkozások részére. A Mikrohitel Program (MHP) általános célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi segítségnyújtással, valamint vállalkozói tanácsadással. A másik cél, hogy a ezek a vállalkozások minél előbb a kereskedelmi bankok ügyfeleivé válhassanak.

Igyekszünk naprakész információkat nyújtani a mikro és kisvállalkozásoknak. Célkitűzésünk még az oktatási, képzési programokkal történő fejlesztés, a versenyképesség fejlesztése, Somogy megye gazdaságának élénkítése, a munkanélküliség csökkentése. Támogatjuk a vállalkozásokat vásárokon való kedvezményes megjelenéssel, valamint erősítjük a szomszédos országokkal való gazdasági kapcsolatokat.

Nézd meg ezt is:  Pet-stone kisállat síremlékek gravírozva

A Somogy-Flandria Inkubátorházban elérhető irodabérlés, műhely és konferenciaterem bérlés, valamint kiadó irodákkal állunk rendelkezésre. A kaposvári Inkubátorház rendezvényhelyszínként is működik. Konferenciatermünk akár 330 fő befogadására is alkalmas. A nálunk irodát bérlők kényelmét egyedileg szabályozható fűtés és légkondicionáló, étterem és ingyenes parkolási lehetőség szolgálja.