Csapattal a motoros szán túrákon

Multinacionális nagyvállalatok egész sora döntött már úgy, hogy a kollégáknak indoor vagy outdoor csapatépítést szerveznek. Az utóbbiak közé sorolható a téli csapatépítő programok egyik legizgalmasabbja, a motoros szán túra. A motorosszán kirándulásokat olykor Szlovákiában, olykor pedig Romániában, a magyar határtól nagyjából 80 kilométerre található Bihari-hegységben szervezik.

Miért nyújt nagy kalandot a motoros szán túra?

Az erdélyi túra önmagában különleges, ám motoros szánnal végigszáguldani hófedte, fenséges tájon valódi kaland. Persze nem kell ehhez vakmerőnek vagy túlzottan merésznek lenni. Profi, tapasztalt túravezetők irányítják az motoros szános téli csapatépítő programot, akik szó szerint és átvitt értelemben is biztos kézzel kalauzolják a társulatot ismeretlen, sosem látott területekre. Az irányítás fontos, viszont részletesen el is magyaráznak mindent: hogyan kell vezetni a motoros szánt, hogyan kell ülni rajta, mire ügyeljünk a kanyarokban és még folytathatnánk a sort. Az szervezett téli csapatépítő programok nagy előnye, hogy biztonságban, profik mellett próbálhatunk ki egészen kalandos kirándulást. Amikor valaki 200 kilométer per órával száguld a havas tájon, az adrenalin az egekbe szökik, mégsem kell veszélytől tartani, amennyiben odafigyel arra, mit a motoros szános túrát irányítók mondanak.

Nézd meg ezt is:  http://szepkartyaelfogadohelyek.org

A www.hoszan.hu honlapon számos lehetőségről talál információt, és megteheti az első lépést az élete legnagyobb kalandja felé.