Eu pályázaton venne részt?

  • Post author:
  • Post category:Pályázatok

Több száz, de akár ezermilliárd forintnyi eu-s pályázat kiírása várható az elkövetkező hetekben, hónapokban. Természetes, hogy miként az elmúlt években, ezúttal is nagy lesz az érdeklődés irántuk, hiszen sokszor jelentős vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak a cégek, vállalkozások, adott esetben a projekthez képest minimális önerővel.

Mielőtt azonban bárki fejest ugrana, és azonnal pályázni akarna, érdemes körültekintőnek lenni. Az eu pályázatokon való részvételnek számos feltétele van, amelyeket pontosan kell ismerni a siker érdekében. Az fontos szempont, hogy a feltételek mindig világosak és előre ismertek, ezekhez kell alkalmazkodni. És persze az is lényeges, hogy ez alapján már az elején el lehet dönteni, hogy érdemes-e pályázni. Ám attól, mert kecsegtető az eu-s pályázat, még nem garantált a siker.

Nézd meg ezt is:  Hitelek és pályázatok vállalkozásoknak

Lépés a sikeres eu pályázat felé

Az eu pályázat az összes többihez hasonlóan bonyolult: az átfutási idő is hosszú, akár fél évnél is hosszabb ideig tart, miközben a pályázati helyek a nagy érdeklősét miatt sokszor néhány nap alatt betelnek. Az eu pályázat sikeressége érdekében mindenképpen érdemes igénybe venni profi pályázatíró segítségét. A szakember tisztában van a lehetőségekkel és a különböző buktatókkal, pontosan tudja összeállítani az eu-s pályázat anyagát, beadni azt, végigkísérni a folyamatot, majd intézni az esetleges hiánypótlást. Az eu pályázat sikere érdekében nem érdemes a szakemberre fordított összeggel takarékoskodni – megtérül a ráfordítás.

Erről tájékozódhat a www.palyazatvadasz.hu honlapon.