Bőrdög – Tetoválás és piercing Óbudán

A Bőrdög Tetoválda csapata elengedhetetlennek érezte a stúdió megnyitásakor, hogy minden egyes betérő vendégünk már a tetoválás megkezdése előtt tisztában legyen azzal, hogy a minta felkerülése után – amikor a kaszához fárad – mekkora összeggel lesz könnyebb!
A mi áraink fixek, publikusak és nálunk nincs face-kontroll, tehát nem szimpátia é pillanatnyi hangulat alapján böfögjük a kuncsaft arcába a fizetendő összeget! A bizalom számunkra egy kölcsönös tényező, nem csak megköveteljük, de meg is adjuk mindenkinek!

A Bőrdög Tetoválda csapata elengedhetetlennek érezte a stúdió megnyitásakor, hogy minden egyes betérő vendégünk már a tetoválás megkezdése előtt tisztában legyen azzal, hogy a minta felkerülése után – amikor a kaszához fárad – mekkora összeggel lesz könnyebb!A mi áraink fixek, publikusak és nálunk nincs face-kontroll, tehát nem szimpátia é pillanatnyi hangulat alapján böfögjük a kuncsaft arcába a fizetendő összeget! A bizalom számunkra egy kölcsönös tényező, nem csak megköveteljük, de meg is adjuk mindenkinek!

Nézd meg ezt is:  UIC-EUR raklapból raklapbútor

http://bordog.hu