UIC-EUR raklap felvásárlás és újrahasznosítás

  • Post author:
  • Post category:Logisztika

Napjainkban senki sem engedheti meg magának, hogy csak úgy szemétre, tűzre vesse a még felhasználható hulladékot. Hatványozottan igaz ez a fára, amelyet a környezetvédelem miatt különösen ajánlatos újrahasznosítani. A P&P Budafok Kft. vallja, a múzeumok a múltat, a hulladék-feldolgozók a jövőt őrzik. Már 15 éve foglalkozik azzal, hogy a sérült faelemeket, fahulladékot körültekintő eljárással minőségi termékké alakítsa. Ahogy a legtipikusabb felhasználandó elem a sérült, törött raklap, úgy a gyártás leggyakoribb végterméke is a raklap.

Nincs olyan raktár, ahol ne használnák ezeket a faalkalmatosságokat, ezért is van rájuk nagy számban szükség. A leginkább elterjedt UIC-EUR szabvány és a szintén egyre jobban (el)ismert egyutas raklap szükséges ahhoz, hogy a raktáron belül, majd később, teherautóval mozgatható legyen a különböző igényű áru. Ezekre akár 1000-1300 kg-ot is fel lehet pakolni, így elég egy darab raklapot megemelni akár egész készletek szállításához. Ráadásul csak így biztonságos, különben veszélyeztetné az áru állapotát. A raklapok épp ezért is

  • stabilak,
  • masszívak,
  • ám a gyakori használat miatt törvényszerűen kopnak,
  • sérülnek.
Nézd meg ezt is:  Szállítás

Itt jön közbe a cég, amely ezekből is készít kiváló minőségű, kedvező áru új raklapokat a logisztikai élet résztvevőinek. A különböző típusok, termékek közül válogathat és rendelhet, amennyiben ellátogat a www.raklapbudafok.hu oldalra.