A kémiai biztonság online oktatása

Vállalkozásunk már több, mint egy évtizede foglakozik a különböző veszélyességi osztályokba besorolt kémiai anyagokkal kapcsolatos munkavédelmi, engedélyeztetési, katasztrófavédelmi munkákkal.

Cégünk gyakorlati feladatai mellett nagy hangsúlyt fektet a fentebb említett tevékenységekkel kapcsolatos online elméleti oktatásra is.

Fontosnak érezzük, hogy a 2001 óta összegyűlt tapasztalatainkat másoknak is átadjuk, ezért hoztuk létre e-learning képzési rendszerünket. Online tanfolyamainkat, azoknak a cégeknek vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek tevékenységük során kapcsoltba kerülnek veszélyes anyagokkal, illetve szeretnének megismerkedni a kémiai biztonság alapjaival, valamint meg kívánnak felelni a kapcsolódó jogszabályok által támasztott követelményeknek.

Nézd meg ezt is:  Színvonalas tánctanfolyamok itt!

E-learning tananyagainkat igénybe vevő ügyfeleink megismerkedhetnek a biztonsági adatlapok készítésének rejtelmeivel, valamint a veszélyes anyagok és keverékek címkézésének technikai részleteivel, előírásaival. A hallgatókat bevezetjük a CLP és REACH rendeletekkel kapcsolatos ismeretekbe.