Keresőoptimalizálás, linképítés, látogatottság növelés – SEO

Tudta Ön hogy nem elég egy szép weboldal ahhoz hogy pénzt is termeljen Önnek?

Ha profitot szeretne akkor olyan látogatókra van szüksége akik potenciális vevők. Őket pedig úgy találja meg ha a keresőkben (mint pl a Google) az Ön termékére, szolgáltatására jellemző kulcsszavakra keresve az elsők között találják meg Önt a listákban, így kattintva az oldalára. Ha kevesen kattintanak az oldalára akkor látogatottság növelésre van szüksége. Ezt a folyamatot röviden SEO -nak is szokták írni, ami a keresőoptimalizálás angol megfelelőjének a „Search Engine Optimization” -nak a betűszava.

Rossz hír hogy szinte egyetlen oldal sem kerül azonnal automatikusan a keresési listák élére. Ehhez keresőoptimalizálásra van szükség. Sokan ezt összetévesztik a linképítés folyamatával, de valójában attól összetettebb. Ahhoz hogy oldala jól teljesítsen, közös munkára van szükség a keresőoptimalizálást végző és a megrendelő között. Erre azért van szükség mert saját szakmájáról Ön az aki releváns információkkal tud szolgálni. Ezenkivűl a közös munkánk végeztével Ön képes lesz arra hogy akár huzamosabb ideig is képes legyen az oldalának szinten tartására.

Nézd meg ezt is:  Internet marketing

Néha lehet látni olyan oldalakat amik hirtelen egyik napról a másikra a listák élére kerülnek, aztán -feltehetően a megrendelő pénzügyi teljesítése után- szépen le is morzsolódnak. Sajnos ilyen gyors munkával nem áll módunkban szolgálni, ám ha stabil megtervezett eredményt szeretne akkor szívesen látjuk megrendelőink között.

Amennyiben további infókra kíváncsi a munkánkkal kapcsolatban akkor keresse fel

a Keresőoptimalizálás, linképítés, látogatottság növelés és SEO -ról szóló oldalunkat !