Szakemberek szerte Magyarországon

Egy igazán jó villanyszerelő aranyat ér, egy jó gázszerelő hatalmas kincs, egy korrekt vízvezeték szerelő minden elérhetőségét jól elmenti az ember. Miért ne osszuk meg ezeket az információkat mással is? Hiszen egy országos szakember kereső, amely aktuális és friss nagyon sok ember segítségére lehet. Hiszen nem mindegy az, hogy csak azért mert egy szaki hajlandó kijönni hozzánk és felmérni azt, hogy mi a szitu máris legombol tízezreket vagy kijövetel után meg is oldja a problémánkat. Mert ez még a jó eset azaz, hogy kijön. Sokszor előfordulnak olyan esetek is, hogy egyeztetett időpont ellenére a mesterember meg sem jelenik, így tovább vacoghatunk a mínusz fokokban a lakásunkban. De mit lehet ilyenkor tenni?

Sok lehetőségünk van, hogy ezt a bajt megelőzzük: először is nézzünk körül a baráti körünkben: ki tud egy jó mosógépszerelőt? Ki ismer egy jó üvegest vagy asztalost. Sajnos nem mindig van ebből a forrásból jó megoldás, persze a Facebookon azért fel lehet tenni ezt a kérdését, de egy vélemény nem vélemény. Pont ilyen megfontolásból jött létre a szaki.com oldal, ahol nem csak a barátaink véleményezhetnek egy-egy szakembert, hanem ismeretlenek is elmondhatják véleményüket Kiss István villanyszerelőről, aki éppen a múlt héten csapta össze az áramvezetékünket úgy, hogy azóta az összes lámpa zárlatos. Na most őt biztosan nem fogjuk választani. De az oldalon nem csak negatív kritikát lehet tenni, hanem bármilyen vélemény kikerül az oldalra persze ellenőrzött keretek között, mert nem cél az, hogy pont a konkurencia írja tele a szakember adatlapját.

Nézd meg ezt is:  Kislány ruhák, amikben kislánya csak úgy ragyoghat

Ezért jó egy ilyen közösségi alapon szerveződőd mesterember kereső, ahol az összes szerelő egy helyen megtalálható földrajzi és tematikus bontásban. Akár Budapesten, akár Pécset vagy Győrben, Debrecenben, Szegeden vagy Nyíregyházán keresel jó szakembert aki összerakná a bringád, megjavítaná az autódat, megcsinálná a redőnyödet.