Modern, ingyenes társkereső a láthatáron!

  • Post author:
  • Post category:Társkereső

Mindenki, aki valaha internetes társkeresésre adta a fejét, vagy csak szeretne tájékozódni ezen a területen, biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer találkozott azzal a problémával, hogy annak ellenére, hogy sok online társkereső található az interneten, de mindegyikkel van valamilyen probléma. Különösen igaz ez, amikor nem szeretnénk pénzt invesztálni a társkeresésbe, esetleg nem is vagyunk olyan elhatározottak, hogy megérné nekünk, akár pár napért is fizetnünk.

Ezt a problémát orvosolja az Itemcore által üzemeltetett ingyenes társkereső! Az oldal esztétikus, letisztult, egyszerűen használható. Az oldalon minden olyan szolgáltatás megtalálható, melyek szükségesek a legmegfelelőbb társ megtalálásához. Minden felhasználó saját profillal, adatlappal rendelkezik, ahol különböző mértékű és mennyiségű információt oszthat meg magáról. Feltölthet profilképet és akár külön bélyegképet is. Korlátlan mennyiségben küldhetünk másoknak személyes üzenetet, már amennyiben ezt lehetővé tette számunkra választottunk, hiszen a fejlesztők nagy gondot fordítottak a biztonságos társkeresés megteremtésére. Külön szabályozhatjuk, hogy úgynevezett engedély joggal, milyen hozzáférést biztosítunk a társkereső társainknak. Korlátozhatjuk az adatlapunk megtekintését, fényképeink megtekintését és természetesen, meghatározhatjuk, hogy ki küldhet levelet számunkra.

Nézd meg ezt is:  Randivarázs - Több mint társkereső

Azoknak is érdemes kipróbálniuk ezt a társkeresőt, akik csak érdeklődnek a párkapcsolati témák iránt, hiszen az oldal többi szolgáltatásához méltó fórum várja a kommunikálni vágyókat, úgyhogy mindenkit szeretettel várunk!