Buzz in the Box élményajándékok

A legjobb ajándékot keresi, de unja a megszokott sablonokat? Igazán egyedi meglepetést szeretne,mely akár egy életre szóló élményt jelent? Van egy remek ötletünk!

Hiszünk abban, hogy mindenki fejében, álmaiban létezik olyan kaland, élmény, melyet mindig is ki szeretett volna próbálni, de valahogy sosem volt rá lehetősége. Száguldás egy versenyautó volánja mögött, vitorlázni a fellegek felett, vagy lemerülni egy vízalatti búvármúzeumhoz: világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek az élményajándék szolgáltató cégek, melyek ezeket a sokszor ki sem mondott álmokat váltják valóra. Mi, a Buzz in the Box nemzetközi élményajándék szolgáltató csapatánál azért dolgozunk, hogy a legmerészebb elképzeléseket, ötleteket is valóra váltsuk. Látogasson el a www.buzzinthebox.hu oldalra és válogasson kedvére, legyen szó repülős, autós, vagy akár egy igazi mélytengeri élményről. Több mint 100 különböző élményszolgáltatás közül választhatja ki a leginkább vonzó meglepetést, a néhány ezer forintos élménytől egészen az exkluzív, egyedi szolgáltatásokig.

Nézd meg ezt is:  Profi Fotókönyv minden alkalomra

Csak ízelítőképpen néhány szolgáltatás a több tucatnyi lehetőség közül: Formula autó vezetés, Boeing és Airbus szimulátor vezetési-élmény, éjszakai terepjáró vezetési kaland, Albatrosz vadászgép repülési élmény stb.

A felhőtlen szórakozás biztosítása végett munkatársaink a megvásárolt élményszolgáltatást a kívánt időpontra le is foglalják a megajándékozott számára, így tényleg csak a határtalan kikapcsolódás marad az egyetlen igazi feladat!