Szórakoztató gépírás tanulás

Eszedbe jutott már valaha, hogy mennyi időt veszítesz, ha a professzionális, tízujjas gépírás helyett csak keresgéled a betűket a számítógéped klaviatúráján? Nos, akár 2-3 órát is elvehet a napodból, ha nem tudsz rendesen gépírni. Nem lenne kellemesebb időtöltés például beülni egy moziba, vagy összejönni a haverokkal ahelyett, hogy még mindig a töménytelen gépelni való miatt üldögélsz a képernyő előtt?

Egy tipp, ami segíthet: a Billentyűkalauz gépírásoktató program, amely forradalmian új alapokra építi a tíz ujjas gépelés elsajátításának menetét. Amíg a legtöbb gépelés tanító programban értelmetlen karaktersorok veszik el a felhasználók kedvét a gyakorlástól, a Billentyűkalauz gyakorlatsorai értelmes szavakat tartalmaznak, újra és újra véletlen szerűen összeválogatva, hogy ne legyen monoton a tanulás.

Nézd meg ezt is:  Szeged tánciskola ajánlata

De ha még ez sem lenne elég, különböző játékos feladatok is segítséget nyújtanak a betűk lenyomásának alapos megtanulásában és a gépelési tempód javításában.

Tégy egy próbát még ma ingyen! Töltsd le az első három leckét tartalmazó gépírásoktató demo verziót és kezdd meg a gépírás tanulást!