Eredetiségvizsgálat Budapest

  • Post author:
  • Post category:Autó - Motor

A VIN Expert Kft fő tevékenysége az Eredetiségvizsgálat, mely tevékenységet Budapesten 4 kerületben végzi.

Legnagyobb Eredetiségvizsgálat állomásunk a XI. kerületben található, ahol minden jármű eredetiségvizsgálata elvégezhető. Itt nyitva tartásunk is igazodik a megrendelők igényéhez, ennek megfelelően reggel 7 és este 7 között lehet időpontot foglalni az eredetvizsga végrehajtásához. További kényelmi szolgáltatásunk a bankkártyás fizetés lehetősége, mely egyedülálló Budapesten.

A XI kerületi eredetiségvizsgáló állomás elérhetősége:

1116 Kondorosi út 2/a B épület, Telefon: (1) 481 9069

Észak-Budán a III. kerületben üzemeltetünk eredetiségvizsgáló állomást, mely állomás reggel 8 és délután 5 között áll megrendelőink rendelkezésére. Ezen az eredetiségvizsgáló állomáson személygépkocsik, motorkerékpárok, kis tehergépkocsik, utánfutók, quadok eredetvizsgálatára van lehetőség.

A III. kerületi eredetiségvizsgáló állomás elérhetősége:

1033 Benedek Elek utca 14., Telefon: (20) 226 2456

Budapest Belvárosában élők, dolgozók részére ajánljuk a VII. kerületben található, de az V. és VI. kerület közvetlen közelében elhelyezkedő eredetiségvizsgáló állomásunkat. Itt is személgépkocsik, motorkerékpárok, kis tehergépkocsik, utánfutók, quadok eredetvizsgálata oldható meg. A parkolóházba a behajtás ingyenes. Minden esetben szükséges a telefonos bejelentkezés, tekintettel arra, hogy az eredetvizsgáló állomásra csak megrendelés esetén megyünk ki.

A VII. kerületi eredetiségvizsgáló állomás elérhetősége:

1075 Holló utca 6. mélygarázs, Telefon: (20) 374 0748

Legújabb eredetiségvizsgáló állomásunk a XXII. kerület cégei, lakosai számára egyedülálló lehetőséget biztosít azáltal, hogy maga az eredetvizsgálat a Promontor Udvar Üzletházban kerül elvégzésre, ahol áprilisban talált új otthonra Budafok-Tétény Okmányirodája. Itt az eredetvizsgálatot követően azonnal átíratható a jármű, míg az ingyen várakozhat a mélygarázsban.

A XXII. kerületi eredetiségvizsgáló állomás elérhetősége:

1221 Kossuth Lajos utca 25-29., Telefon: (20) 226 2650